СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів

brand logo
Зроблено в Україні  brand flag
2 роки гарантія
СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів
ТехконтрольВся продукція пройшла випробування
ГОСТ, ДСТУ, ISO 9001Відповідність стандартам
Вітчизняний виробникПромислового обладнання
Ціна:
98 283 грн з ПДВ
Виготовлення під замовлення 14-18 днів
×
СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів
СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів
98 283 грн з ПДВ
×
Ми Вам передзвонимо!
СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів
СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів
×
Ми Вам відповімо!
СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів
СДК-ЦН-33-1400 циклон для очистки димових газів

Технічні характеристики СДК ЦН 33 1400

Параметр Значення
Ступінь очищення повітря 75% - 98%
Продуктивність 13800 м³/год
Максимальний тиск 1500 Па
Діаметр 1400 мм
Висота 5235 мм
Швидкість газового потоку на вході  11 м/с
Допустима запиленість газу  1000 г/м³
Температура переміщувани газів -20°С ... +250°С
Вага 543 кг

 

Застосування та особливості циклона СДК-ЦН-33 1400

Застосування циклона спіральної форми з подовженим конусом СДК ЦН 33 1400 характеризується високоякісним очищенням димового газу від пилу (дрібного та середнього) та дрібних частинок. Також його призначення поширене при очищені котлів від часток сажі. Важливо, щоб у складі повітря були відсутні волокнисті, липкі та жирні частинки.

Найчастіше використовують даний спірально-довгоконічний пристрій в установках аспірації та пневмотранспорті, при переробках вуглецю, в нафтопереробній, хімічній та машинобудівній промисловості, в металургії та енергетиці.

Для ефективного очищення в комплексі з циклоном використовують вентилятор, зокрема пиловий вентилятор (купити пиловий вентилятор також можна у нашій компанії, менеджери допоможуть з підбором). Установка можлива з циклоном або перед ним.

Виконання циклона буває двох видів, з боку вихідного патрубка: правого (рух за годинниковою стрілкою), та лівого (проти годинникової стрілки). Виготовлення стандартного типу формується з вуглецевої сталі – за бажанням замовника можлива заміна на інший матеріал (нержавіюча сталь та ін.).

Розшифрування маркування

 

 СДК - ЦН - 33 - 1400 

де

С - спіральний;
ДК - довгоконічний;
Ц - циклон;
Н - конструкція НИИОгаза;
33 - нахил вхідного потоку;
1400 - діаметр циліндра циклона.

 

Конструкція циклона

Стандартна комплектація:

  • спіральний вхідний патрубок;
  • корпус - подовжена конічна частина;
  • вихідний патрубок.

 

Додаткова комплектація циклона:

  • бункер для збору пилу;
  • улітка;
  • постамент.

 

Принцип роботи циклона полягає в дії відцентрових сил. Повітря надходить через вхідний патрубок, та потрапляє в корпус. Суміш повітря закручується всередині корпусу, та рухається вниз по корпусу. Запилені частинки відділяються, прилягають до стінок корпусу та відштовхуючись захоплюють дрібні частинки. Після цього очищене повітря змінює напрям та переходить у верхню частину корпусу та виходить через вихідний патрубок. Частки пилу сповзають вниз та поступають в бункер.

 

Габарити та приєднувальні розміри циклона СДК ЦН 33 1400

В просесі підготовки...

 

Циклон СДК-ЦН-33-1400 купити в Києві, доставка в Україні - ціна / якість

При виборі обладнання важливо вибрати хорошого та правдивого виробника. Компанія СИСТЕМАКС відома як виробник, що роками завоював прихильність клієнтів та залишається номер один на ринку промислового обладнання – приємна ціна, найвища якість, перевірена довговічність, роки гарантії та спеціалізоване обслуговування. Фірма отримує тільки позитивні відгуки за свою роботу – тільки ми пропонуємо найнижчу вартість та надаємо усі документи – інструкція з експлуатації.

На що звертати увагу при виборі? Технічні параметри – продуктивність, робочий тиск, температура, потужність, ефективність очищення, вага; схема підключення та креслення; фото; та характеристика; огляд схеми виконання, монтаж та принцип дії. Кожен циклон проходить перевірку ГОСТ.

Де купити агрегат? Продаж циклона СДК-ЦН 33 №1400 Україна проходить на сайті компанії – ми бережемо Ваш час. Також купити циклон СДК-ЦН-33-1400 Київ можна і в телефонному режимі, менеджери завжди готові підібрати пристрій та модель коли необхідна заміна Вашого неробочого, проконсультувати щодо налаштування та провести опис комплектації – які запчастини внесені до складу. Важливо, що замовити обладнання можна і за кордон – Литва, Молдова, Казахстан, Латвія, Туреччина. Надаємо повну комплектацію документами: паспорт на циклон СДК ЦН 33 1400, інструкція з експлуатації.

При роботі часто використовують в комплекті з вентилятором ВЦ 14-46, ВЦП 6-46, ВЦП 7-40, ВЦП 6-45 і ВЦП 5-45. Можлива установка димососів ДН, ВДН, Д – купити можна відразу у компанії ПК «Системакс». Конструкція попередньо обговорюється із замовником – потрібна базова комплектація чи необхідно доповнити додатковими запчастинами – бункер, постамент, обговорюється чи підходять габарити та параметри моделі. Завод готовий також виготовити агрегат аналог Вашому, можлива розробка параметрів, змінити зміст циклона, його габаритні та приєднувальні розміри та їх значення – ширина, довжина, висота.

Що означає позначення та маркування? Циклон СДК ЦН-33 1400 розшифрування вказує на його форму та місце розробки, кут нахилу та діаметр в мм. Ефективне застосування відоме в системі пневмотранспорту та аспірації. Важливо пам’ятати що його найважливіше призначення – очищення димових газів.

Ми цінуємо Ваш вибір и Ваш час.

 

html_block_3
Написати відгук
Вгору