ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат

brand logo
Зроблено в Україні  brand flag
2 роки гарантія
ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат
ТехконтрольВся продукція пройшла випробування
ГОСТ, ДСТУ, ISO 9001Відповідність стандартам
Вітчизняний виробникПромислового обладнання
Ціна:
52 217 грн з ПДВ
Виготовлення під замовлення 14-18 днів
Комплектація електродвигунами:

×
ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат
ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат без електродвигуна
52 217 грн з ПДВ
×
Ми Вам передзвонимо!
ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат
ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат
×
Ми Вам відповімо!
ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат
ЗІЛ-1600 М пиловловлювальний агрегат

Огляд пиловловлюючого агрегату ЗІЛ-1600М

Основні дані

  • для вловлювання дрібно- та крупнодисперсного пилу;
  • температура робочого середовища від - 40 до + 40°С;
  • ступінь очищення повітря - 99%;
  • ступінь захисту IP - 55;
  • матеріал вуглецева сталь
    (під замовлення - нержавіюча сталь, алюмінієві сплави та інші);
  • кількість тканевих рукавних фільтрів - 12 шт.;
  • діаметр 523 мм;
  • напруга мережі 380 В;
  • гарантія 2 роки.

 

Застосування та призначення агрегата ЗІЛ 1600

Головне призначення пиловловлюючого агрегата ЗІЛ1600 - фільтрування повітря від часток дрібного та великого пилу, домішок, металевої стружки. Часто промисловий пилосос використовують для очищення повітря при певному технологічному процесі: обробка сухими способами металевих виробів на верстатах - заточувальних, шліфувальних та металорізальних. Основні галузі, в яких застосовують агрегати є деревообробна та металургійна промисловість, виробництво будматеріалів, сільськогосподарські та харчові підприємства.

Головні вимоги переміщуваного середовища: вибухобезпечність та відсутність в повітрі липких й волокнистих частинок, забрудненість пилу не більше 350 г/м³, агресивність щодо вуглецевої сталі не вище агресивності повітря.

Комплектация поставки

Збірна конструкція прилевловлюючого агрегета ЗІЛ1600 складається з наступних запчастин:

  • металевий корпус;
  • приєднувальний патрубок;
  • циклон;
  • бункер для збирання пилу;
  • тканевий рукавний фільтр (12шт.);
  • струшувальний механізм ручної дії;
  • вентилятор - улітка разкручування потоку;
  • електродвигун АІР.

 

За потреби можлива окрема купівля кожного з елементів пиловловлювача ЗІЛ 1600.

Запилене повітря потрапляє в корпус пиловловлювача через приєднувальний патрубок. Далі відбувається очищування у два етапи. Перший – грубе очищення. Повітря надходить в циклон, де за допомогою відцентрової сили воно закручується, пил прилягає до стінок циклона та потрапляє в накопичувальний бункер с совком. Наступний етап – тонке очищування. Повітря надходить у фільтр, що складається з семи тканинних рукавних фільтрів, площа фільтрації яких складає 2,6 м². Повітря, що очистилось виходить через решітку. Лопастний вентилятор з електродвигуном забезпечує рух повітря.

 

Технічні параметри пиловловлюючого агрегату ЗІЛ 1600

Пиловловлювальний агрегат Електродвигун Параметри пиловловлювального агрегата Габаритні розміри
Довжина × Ширина × Висота
Повна маса
Марка Потужність Частота обертання Продуктивність
кВт об/хв м³/ч мм кг
ЗІЛ АІР80В2 2,2 3 000 1520 773×715×2100 160
 

Габарити та приєднувальні розміри пиловловлюючого агрегату ЗІЛ 1600

В процесі підготовки ...

 

Пиловловлюючий агрегат ЗІЛ-1600 купити в Києві, доставка в Україні - ціна / якість

Що таке пиловловлювальний агрегат ЗІЛ-1600, яка характеристика та вартість, особливості та установка? Позначення агрегата, його маркування та розшифрування вказує на те, що головне застосування даного обладнання – очищення повітря, тобто працює він як фільтр. Область призначення досить широка на пиловловлювальний агрегат ЗІЛ амортизаційна група – для деревообробки, металообробки.

Пиловловлюючі агрегати проходять перевірку відповідності положенням за ГОСТ. Кожне обладнання має сертифікат, інструкція з експлуатації. Виробник здійснює продаж - пиловловлювальний агрегат ЗІЛ ЗЕД, тобто на експорт в такі країни, як Литва, Грузія, Молдова, Болгарія. На індивідуальне замовлення можливо змінити конструкцію – заміна параметрів, наприклад збільшити обороти або об’єм, розробка певних характеристик, змінити двигун або розробити аналог.

На сайті доступний детальний опис та усі технічні характеристики та параметри що має промисловий пилосос та їх огляд: витрати на пиловловлювальні агрегати ЗІЛ рециркуляційні; схема виконання та креслення, де вказані усі розміри; габарити – довжина, висота, ширина та діаметр; зміст та запчастини, що входять до конструкції; значення – тиск, потужність, продуктивність, температура максимальна та мінімальна, вага, кількість обертів; вказані професійні фото.

Де купити вентиляційний пилевловлюючий агрегат модель ЗІЛ номер 1600 та за скільки? СИСТЕМАКС – працює на задоволення потреб покупців. Марка ЗІЛ1600 ціна якого оптимальна, оскільки ми працюємо без посередників. Аналоги з такою ж низькою ціною та високою якістю Ви не знайдете. Пиловловлюючий агрегат ЗІЛ вентиляційний новий має два роки гарантії, завод надає тільки довговічний пристрій. Клієнти залишають все позитивні відгуки про компанію.

Купити Київ, Україна пиловловлювальний агрегат ЗІЛ-1600 можна на сайті, або подзвонивши менеджерам. При покупці пиловловлювальний агрегат ЗІЛ 900 паспорт та інструкція з експлуатацію пояснюють про підключення та правильне використання та налаштування циклона, принцип роботи що має циклон та як встановити пилевловлювач та його монтаж.

Ми цінуємо Ваш вибір и Ваш час.

 

html_block_3
Написати відгук
Вгору